0 Victoria Milan® | VIKTIGT#1 Du måste veta för att lyckas | Dejtingsidor.se®

Victoria Milan recension

victoriamilan
Användarvänlighet
Funktioner
Popularitet
Pris
Support

Totalbetyg

3.0 av 5

Victoria Milan recension

Victoria Milan är Sveriges första och även största dejtingsida för dig som är gift, sambo eller lever i ett förhållande men som söker en enbart sexuell relation. Det är upp till dig och den du träffar på sidan hur ni vill ha det. Här kan du känna dig säker då det är en väldigt diskret sida där du träffar andra som också lever som gift eller sambo.

På sidan väljer du ett användarnamn som inte kan knytas till dig och du lovas full anonymitet. Du ska även ladda upp ett foto på dig för att få mer uppmärksamhet. Du väljer själv vem som ska få se dina bilder. I dag har sidan över 460 000 medlemmar i Sverige.

Fördelar

  • Alltid 100 % anonymitet
  • Du sätter själv gränserna
  • Avancerat sökverktyg

Nackdelar

  • Vissa funktioner kräver betalning

Könsfördelning

51 %
49 %

Medlemmar

ca 3100000

Målgrupp

De i förhållanden

Mobilapp

3.0 av 5

Eftersom det är du som själv bestämmer vem som ska få se dina bilder och tack vare att det är säkert och anonymt att vara medlem här kan du lätt flirta med andra medlemmar och på sätt visa ditt intresse. Det är väldigt smidigt att skicka privata meddelanden som påminner om vanliga mejl.

Här klickar du på bara på ikonen ”Meddelande” på den personens profil som du vill kontakta. Du kan antingen chatta eller prata via mikrofon helt anonymt. Alla som är medlemmar på denna sida vet vad som gäller så du behöver inte ljuga om ditt civilstånd.

5.0 av 5

Victoria Milan erbjuder såväl enkla som mer avancerade funktioner. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt parter.

  • Ta del av löpande uppdateringar. Victoria Milans team jobbar hela tiden med att nya och effektiva funktioner ska uppdateras.
  • Behåll din anonymitet. De funktioner som hjälper dig att behålla din anonymitet är riktigt proffsigt gjorda.
  • Använd den avancerade sökfunktionen. Victoria Milan har en bra sökfunktion som hjälper dig att hitta någon som har samma sexuella läggning som du har. Du kan även söka en sexpartner inom ett visst område, ålder och kroppstyp med mera.
4.0 av 5

Bindningstid

1 mån

3 mån

6 mån

12 mån

Kostnad

1496 kr

2094 kr

2988 kr

Snittkostnad

4.5 av 5

På hemsidan finns det ett formulär där du fyller i ditt namn, mejladress, ämne och din fråga, sedan skickar du iväg det. Du kan även mejla till supportern. Det finns även en sida med de vanligaste frågorna och svaren på dessa och då kanske du hittar det du söker och kan lösa ditt problem själv utan att behöva kontakta kundtjänst.

Skriv ett omdöme

Omdömen om Victoria Milan

Victoria Milan har inga omdömen än. Om du har någon erfarenhet av Victoria Milan att dela med dig, skriv gärna ett omdöme.
Skriv ditt omdöme
Rubrik
Ditt betyg
Ditt omdöme
Ditt namn
Vänligen fyll i alla fält
Skicka
Stäng rutan