0 Match.com SE | VIKTIGT #1 Du måste veta för att lyckas | Dejtingsidor®

Match.com recension

match
Användarvänlighet
Funktioner
Popularitet
Pris
Support

Totalbetyg

4.5 av 5

Match.com recension

Match.com sägs vara den bästa sidan för dig som söker den stora kärleken. Varje dag hittar ungefär femtiofem personer sin nya kärlek på sidan. Sidan är från början amerikansk och där lanserades den redan 1995 och i Sverige har den funnits sedan 2002. Match.com vill att du som singel ska trivas hos dem och de satsar mycket på trivsel och trygghet.

Du registrerar dig lätt som medlem, laddar upp ett eller flera foton och skriver en profiltext. Här kontrolleras fotona regelbundet för att inga stötande bilder ska finnas. Du kan söka efter kärleken säkert här, inga namnupplysningar lämnas ut och när du säger upp ditt medlemskap försvinner alla dina uppgifter.

Fördelar

  • Välj vilka som får kontakta dig
  • Mycket uppskattad mobilapp
  • Pausa ditt medlemskap när du vill

Nackdelar

  • Krångligt att säga upp medlemskap

Könsfördelning

44 %
56 %

Medlemmar

ca 20000000

Målgrupp

Singlar

Mobilapp

4.0 av 5

Det är smidigt att använda Match.com. Du registrerar dig gratis men kan sedan köpa tilläggstjänster för att kunna se mejl med mera. Det är smidigt att beställa en sådan tilläggstjänst. Det är lätt att navigera sig fram på hemsidan genom att trycka på olika ikoner.

Du kan smidigt göra en sökning efter dina kriterier som var den du söker bör bo, ålder, yrke, barn, ursprung, värderingar och om du accepterar någon som röker eller inte.

4.5 av 5

Match.com har ett antal funktioner som är unika för tjänsten och som är mycket uppskattade. Bland annat:

  • Få matchning med ett frågeformulär. Det finns vissa roliga funktioner på Match.com som till exempel quiz. Du gör själv ett frågeformulär med frågor som till exempel: Gillar du vin eller öl, sommar eller vinter etcetera. Sedan kan du och någon som du är intresserad av spela det, och på så sätt se om ni tycker om samma saker och har samma värderingar.
  • Gör dig själv osynlig. Du kan även bli osynlig under tjugofyra timmar och passa på att besöka så många profiler du vill utan att de kan se vem som besökt dem.
  • Gå på event och hitta nästa partner. Match.com anordnar även olika event, än så länge mest i storstäderna, men det kan vara roliga event som matlagning, minigolf, mingel eller en resa utomlands.
3.5 av 5

Bindningstid

1 mån

3 mån

6 mån

12 mån

Kostnad

299 kr

597 kr

894 kr

Gratis

Snittkostnad

299 kr/mån

3.0 av 5

Förutom en sida med de vanligaste frågorna och svar på hur du ska lyckas lösa vissa problem på egen hand kan du även mejla till supportern. På hemsidan finns organisationsnummer och adress angivet, vilket känns seriöst och positivt. Du kan också skriva in ett sökord om det du undrar över och se om svaret finns på hemsidan.

Skriv ett omdöme

Omdömen om Match.com

Match.com har inga omdömen än. Om du har någon erfarenhet av Match.com att dela med dig, skriv gärna ett omdöme.
Skriv ditt omdöme
Rubrik
Ditt betyg
Ditt omdöme
Ditt namn
Vänligen fyll i alla fält
Skicka
Stäng rutan