0 Nextlove® | VIKTIGT #1 Det Du måste veta för att lyckas | Dejtingsidor.se®

Nextlove recension

Användarvänlighet
Funktioner
Popularitet
Pris
Support

Totalbetyg

3.0 av 5

Nextlove recension

NextLove lanserades 2013 och den vänder sig till singlar och skilda med barn som vill finna kärleken på nytt. Den är speciellt utformad för de som har andra förväntningar på kärlek än många andra. Här passar du som gått igenom en svår skilsmässa och har mindre barn in.

Det ska vara säkert och även roligt att träffas på NextLove. Du skapar ett konto gratis genom att välja ett lämpligt användarnamn och ladda upp en bra profilbild. Sedan skriver du en profiltext och får svara på en del frågor för att lättare hitta rätt matchning. Sedan är det bara att börja titta på profiler och förhoppningsvis hittar du trevliga medlemmar att chatta med.

Fördelar

  • Singlar med samma erfarenheter som du
  • Alla profiler kontrolleras redaktionellt
  • Trevlig anda på sidan

Nackdelar

  • Ålderskriterier fungerar inte alltid

Könsfördelning

50 %
50 %

Medlemmar

ca 50000

Målgrupp

Singelföräldrar

Mobilapp

3.5 av 5

Det är säkert och tryggt att vara medlem på NextLove, och fördelarna är många. Att du som levt i en olycklig relation här kan hitta en som varit med om det samma och vet vad det innebär att bli lämnad. På NextLove ska du få en ny chans att hitta kärleken och då förhoppningsvis ska det leda till ett hållbart förhållande.

Du får stöd av kundservice för de frågor som du har och du känner dig säker för att de kräver verifiering av alla profiler. NextLoves tjänster vänder sig till dig som bor i Norden.

4.0 av 5

Som gratismedlem hos Nextlove får du inte tillgång till samtliga tjänster. Väljer du att betala för medlemskap får du dock tillgång till flera användbara tjänster.

  • Prenumerera för att få tillgång till alla tjänster. Du registrerar dig gratis på NextLove, men då kan du bara använda dig av ett begränsat tjänster. För att få tillgång till det mesta får du beställa en prenumeration av de tjänster du vill ha, och sedan förlängs de hela tiden tills du säger upp din prenumeration.
  • Hitta rätt med hjälp av frågeformulär. Utifrån de svar som ger på de frågor du ska besvara ska du kunna hitta en passande partner.
  • Chatta tryggt med andra medlemmar. Du kan chatta tryggt länge på sidan med någon innan ni bestämmer er för att ses i verkligheten.
4.0 av 5

Bindningstid

1 mån

3 mån

6 mån

12 mån

Kostnad

399 kr

897 kr

1494 kr

1788 kr

Snittkostnad

399 kr/mån

4.5 av 5

Du når supportern lättast genom att mejla till dem. Du kan även kontakta NextLove genom att skriva på Facebook, även om svar här kan dröja längre än om du mejlar.

Skriv ett omdöme

Omdömen om Nextlove

Nextlove har inga omdömen än. Om du har någon erfarenhet av Nextlove att dela med dig, skriv gärna ett omdöme.
Skriv ditt omdöme
Rubrik
Ditt betyg
Ditt omdöme
Ditt namn
Vänligen fyll i alla fält
Skicka
Stäng rutan