0 Happy Pancake® | Gratis dejting direkt i din mobil | Dejtingsidor.se®

Happy Pancake recension

happypancake
Användarvänlighet
Funktioner
Popularitet
Pris
Support

Totalbetyg

4.0 av 5

Happy Pancake recension

HappyPancake är en gratissida för dejting och det tänker de fortsätta att vara. Sidan lanserades 2007 och finansieras av reklam istället för att ta ut medlemsavgifter. Det är även en av Sveriges största dejtingsidor i detta nu.

Här finns det medlemmar i alla åldrar. Sidan är även flexibel i det att du inte behöver ange speciellt mycket information. Du behöver inte ens ladda upp foto på dig själv eller skriva en utförlig profiltext, även om det kan hjälpa dig att få matchningar. Det är även lättare att få kontakt med någon om det finns foto och en profiltext.

Fördelar

  • Enkel och kostnadsfri registrering
  • Oseriösa användare blockeras snabbt
  • Starkt skydd av dina uppgifter

Nackdelar

  • Scammers förekommer på sidan

Könsfördelning

45 %
55 %

Medlemmar

ca 500000

Målgrupp

Singlar

Mobilapp

3.0 av 5

HappyPancake är en lättnavigerad sida. Du registrerar dig smidigt, lägger upp foton lätt och du behöver inte fylla i något frågeformulär. Hur lång profiltext du vill ha bestämmer du själv.

Tjänsten har även en uppskattad mobilapp där du kan registrera dig, lägga upp bilder och chatta med andra medlemmar. Appen är kostnadsfri att ladda ner och använda för alla medlemmar.

5.0 av 5

Det finns ett antal olika funktioner på HappyPancake som du kan använda dig av när du söker efter andra medlemmar. Det finns en enkel och en avancerad sökning, du kan också söka på smeknamn och på nya medlemmar.

  • Hitta rätt med matchningsfunktionen. Där du ska berätta hur din drömpartner ska vara och sedan får du hittar du automatiskt dessa personer.
  • Håll koll med statistikfunktionen. Detta är ett bra sätt för dig att hålla koll på de du har kontakt med. Här lägger du till dina favoriter, de du blockerat och du kan även skriva egna anteckningar om medlemmar som bara du kan se.
  • Chatta direkt i mobilen. Du kan skicka meddelanden till de medlemmar du vill prata med och ni kan lära känna varandra och se om det kan leda till en dejt.
4.0 av 5

Bindningstid

1 mån

3 mån

6 mån

12 mån

Kostnad

Gratis

Gratis

Gratis

Gratis

Snittkostnad

Gratis

4.5 av 5

Du kan kontakta supportern genom ett färdigt formulär där du fyller i din mejladress, ämne och ditt meddelande. Det hittar även de vanligaste frågorna, svaren på dessa och råd hur ska göra för att lösa dina problem utan att behöva skicka iväg ett meddelande till supportern. Ofta räcker det att följa dessa råd.

Skriv ett omdöme

Omdömen om Happy Pancake

Happy Pancake har inga omdömen än. Om du har någon erfarenhet av Happy Pancake att dela med dig, skriv gärna ett omdöme.
Skriv ditt omdöme
Rubrik
Ditt betyg
Ditt omdöme
Ditt namn
Vänligen fyll i alla fält
Skicka
Stäng rutan