0 Så hittar du gratis dejtingsidor - Som faktiskt fungerar

Så hittar du gratis dejtingsidor

24 oktober, 2018

dejtingtips

Allt fler gratis dejtingsidor har introducerats då nätdejting blivit allt vanligare. De som driver gratis dejtingsidor gör det dock inte av välgörenhet. Förmodligen kommer du därför gå miste om funktioner eller behöva titta på reklam för att dejta gratis. Men det finns ett knep som gör att du får alla funktioner – helt gratis.

Utnyttja gratis prova på medlemskap

De flesta stora dejtingsidor erbjuder gratis prova på medlemskap. Genom att registrera dig på en sådan sida får du tillgång till alla funktioner utan att betala. Om du känner att just denna dejtingsida inte var något för dig kan du avsluta ditt medlemskap och testa en sida gratis.

Tips! Olika dejtingsidor erbjuder olika funktioner. Det enklaste sättet att ta reda på vilken sida som passar dig, som du dessutom kan testa gratis, är genom att jämföra olika dejtingsidor.

Då du aktiverat en prova på period kan det vara bra att försöka utforska sidan så mycket som möjligt. Det finns stor variation i vilka funktioner som erbjuds på olika dejtingsidor. Om du verkligen gillar en sida kanske den är värd att betala för i framtiden.

Det finns två sorters gratis dejtingsidor

Även gratis dejtingsidor måste ha någon sorts intäkt för att kunna drivas. För att möjliggöra detta finns det i regel två olika sätt att bygga upp en gratissida. Båda alternativen påverkar dig som medlem.

  1. Du går miste om vissa funktioner. Genom ett begränsat medlemskap på en dejtingsida kan träffa andra, men du får sällan tillgång till alla funktioner. Exempelvis kan det vara så att personerna du kan kontakta är begränsade till ett visst område. Alternativt att du inte kan se bilder på andra personer.
  2. Du kan behöva se klipp och annonser. Ett alternativ som många gratis dejtingsidor använder är att de har väldigt mycket reklam. Det kan exempelvis vara så att du måste kolla på ett klipp innan du kan fortsätta dejta, eller att sidan är full med popup annonser.

Om du vill lägga pengar på en dejtingsida eller inte är så klart valfritt. Det bästa är att testa olika gratissidor och även prova på medlemskap och avgöra vilken sida som passar bäst för dig. Om den sidan kostar en slant i månaden kanske det helt enkelt är värt det.