0 C-date® | VIKTIGT #1 Det du måste veta för att lyckas! | Dejtingsidor.se®

C-date recension

c-date
Användarvänlighet
Funktioner
Popularitet
Pris
Support

Totalbetyg

4.5 av 5

C-date recension

C-Date är en sida för dig som söker tillfälliga erotiska kontakter. Här kan du förutom söka efter en tillfällig sexrelation även chatta anonymt med andra och berätta om dina sexuella fantasier. Allt detta får du om du registrerar dig, vilket är gratis. På C-date är din identitet skyddad. Du behöver inte uppge ditt namn och du bestämmer själv vem du vill visa dina bilder för.

De kvinnliga medlemmarnas snittålder ligger på trettiotre år och för männen ligger den på trettiofyra år. På C-date givetvis finns det både yngre och äldre medlemmar. En del är gifta medan andra är singlar och de som registrerar sig här vill ha lite kul. Är du kvinna har du den fördelen att du får ha C-Date gratis.

Fördelar

  • Hitta ett tillfälligt sexuellt möte
  • Chatta anonymt med andra
  • Prova tjänsten kostnadsfritt

Nackdelar

  • Falska profiler förekommer tyvärr

Könsfördelning

59 %
41 %

Medlemmar

ca 1000000

Målgrupp

Du som söker tillfälliga kontakter

Mobilapp

3.0 av 5

C-Date är sida som har bra service och om du enbart söker tillfälliga sexuella förbindelser. Även om du bara vill chatta anonymt med andra om dina sexuella fantasier är det en perfekt portal. Det är mycket enkelt och smidigt att hitta någon som har samma sexuella böjelser som du själv har.

Sidan är väldigt lätt att använda, och om du är osäker på om du vill registrera dig som medlem kan läsa på C-Dates testsidor först och läsa om hur det fungerar.

5.0 av 5

De som ansvarar för sidan ser till att deras medlemmar snabbt kan träffas för sexuella kontakter. Samtidigt är de som har registrerat sig är medvetna om att här handlar det om snabba och okonstlade sexkontakter. C-Date finns i hela trettiofem länder och du kan använda sidan i din mobil. De kvinnor som har testat C-date har känt sig säkra.

  • Få nya förslag varje vecka. Efter att du registrerat dig på C-Date skickar de ut förslag på sexkontakter flera gånger i veckan.
  • Skicka meddelanden gratis. Det är gratis att skicka meddelanden, och är du kvinna är det också gratis att ta emot meddelanden, är du däremot en man måste du betala för att kunna svara på ett meddelande.
  • Få hjälp att hitta rätt. När du registrerar dig fyller du i ett frågeformulär på tjugofem frågor där du berättar om dina sexuella böjelser och på så sätt är det lätt att hitta en lämplig sexpartner.
4.0 av 5

Bindningstid

1 mån

3 mån

6 mån

12 mån

Kostnad

1947 kr

2694 kr

4188 kr

Snittkostnad

4.5 av 5

För närvarande når du endast C-date via e-post.

Skriv ett omdöme

Omdömen om C-date

C-date har inga omdömen än. Om du har någon erfarenhet av C-date att dela med dig, skriv gärna ett omdöme.
Skriv ditt omdöme
Rubrik
Ditt betyg
Ditt omdöme
Ditt namn
Vänligen fyll i alla fält
Skicka
Stäng rutan