0 Elitsinglar® | VIKTIGT #1 Du måste veta för att lyckas! | Dejtingsidor.se®

Elitsinglar recension

elitsinglar
Användarvänlighet
Funktioner
Popularitet
Pris
Support

Totalbetyg

3.5 av 5

Elitsinglar recension

Elitsinglar är dejtingsidan för dig som vill ha ett långvarigt och seriöst förhållande. Den vänder sig till dig som först och främst är över trettio år och välutbildad. Här kontrolleras alla profiler manuellt för att du ska känna dig trygg. När du registrerar dig får du genomgå ett omfattande frågeformulär. Utifrån dina svar i detta matchningstest får du varje dag förslag på lämpliga partners.

På Elitsinglar får du inte se vilka medlemmar som finns, utan du får kontakta de personer som du tycker verka passa dig bäst av de du får utvalda till dig. Sidan lanserades 2009 i Sverige och varje vecka får Elitsinglar mer än 2 600 nya medlemmar. Just nu finns det cirka 18 000 medlemmar och av dessa har två tredjedelar akademisk examen.

Fördelar

  • Hitta ett långvarigt och seriöst förhållande
  • Matchningstest hjälper dig att hitta rätt
  • Manuell kontroll av nya medlemmar

Nackdelar

  • Förhållandevis högt pris

Könsfördelning

56 %
44 %

Medlemmar

ca 800000

Målgrupp

Välutbildade singlar

Mobilapp

4.0 av 5

De som står bakom sidan försöker hela tiden göra den mer och mer användarvänlig. Det ska vara smidigt att registrera sig som medlem och att  använda den app som finns att ladda ner till din mobil. I mobilappen kan du lätt redigera din profil och även se vem du har matchat med.

Du ska med andra ord kunna befinna dig var som helst för att kunna chatta med de du matchats med. Elitsinglar tar även tacksamt emot dina åsikter och omdömen om sidan. Allt för att göra den så användarvänlig det går.

5.0 av 5

Elitsinglar har ett antal funktioner som bidrar med ökad trygghet och ökade chanser att du hittar den perfekta dejten för dig. Bland annat erbjuds du möjlighet att:

  • Hitta andra högutbildade personer. Sidan vänder sig i första hand till singlar med hög utbildning.
  • Öka dina chanser till matchning med personlighetstest. Personlighetstestet som du får göra när du registrerar dig är gjort efter en personlighetsteori som kallas Femfaktorteorin. Ett test som ofta företagskonsulter använder sig av när de vill ha ett fungerande team för höga poster på stora företag.
  • Hitta singlar från andra länder. Elitsinglar vänder sig till singlar i Sverige, men konceptet finns i flera länder. Så om du är svensk boende i ett annat land kan du ändå vara medlem på den svenska sidan.
4.0 av 5

Bindningstid

1 mån

3 mån

6 mån

12 mån

Kostnad

-

1797 kr

2994 kr

3588 kr

Snittkostnad

-

5.0 av 5

På hemsidan hittar du en ”Hjälpsida” med både en sökfunktion och de vanligaste frågorna när det gäller ett medlemskap på Elitsinglar. Här finns även bra och enkla svar hur du ska kunna lösa dina frågor utan att kontakta kundtjänst. Det finns även ett kontaktformulär där du kan ställa din fråga och sedan skicka iväg det till kundtjänst.

Skriv ett omdöme

Omdömen om Elitsinglar

Elitsinglar har inga omdömen än. Om du har någon erfarenhet av Elitsinglar att dela med dig, skriv gärna ett omdöme.
Skriv ditt omdöme
Rubrik
Ditt betyg
Ditt omdöme
Ditt namn
Vänligen fyll i alla fält
Skicka
Stäng rutan