0 Dejtingsidor för unga

Dejtingsidor för unga

Nu när det kommer fler och fler nätdejtingsidor är det många som vänder sig till alla åldrar, men det kommer även sidor för olika målgrupper. De yngre vill gärna ha dejtingsidor där de kan träffa någon i sin egen ålder. Som ung vill man inte gärna få meddelanden från äldre män och kvinnor och det är väl inte bra om de som vill utnyttja yngre flickor och pojkar får härja fritt på en sida där ungdomar vill träffas.

Särskilda sidor för ungdomar

Badoo är en sida som både finns att både tillgå på datorn och som app på din mobil. Här finns det blandade åldrar och du kan ställa in dina sökkriterier när det gäller ålder och avstånd. Här kan man snabbt och enkel börja chatta med varandra, skicka bilder och lära känna varandra innan ni börjar dejta.

Tinder finns endast som app som du laddar ner på mobilen, en sida som det görs mycket reklam för. Här ska du svajpa höger på de killar och tjejer som du gillar och hoppas att de du svajpat likadant med dig, för gör ni det, ja då blir det match och ni kan börja chatta med varandra. Här ställer du också in dina kriterier för ålder och avstånd. En gratisapp som blivit mycket populär, men det går att köpa tillägg.

Andra nätsidor för unga

Mötesplatsen ska vara en seriös dejtingsida och det är enkelt att ta kontakt med varandra här. Här finns matchningstest som man kan göra för att hitta någon med liknande intressen.

Mazily är en sida för lite mer kulturella ungdomar, här kan du förutom att hitta någon även skriva dagboksanteckningar vad du gjort under dagen och många skriver om kultur. En sida som är annorlunda, men känns väldigt seriös.

Match.com är visserligen en sida som vänder sig till folk i alla åldrar, men även för unga är det en bra sida. Här ordnas det olika event som du kan delta i, och här är det många unga som hittat sin blivande partner. Det kan vara matlagningskvällar, minigolf, resor utomlands eller en kväll där man bara minglar tillsammans med andra singlar. När och var dessa event är kan du läsa på hemsidan.