0 Dejtingsidor för gifta

Dejtingsidor för gifta

Numera finns det dejtingsidor för alla, och de växer hela tiden. Förut fanns det kontaktannonser i tidningar, ofta på lördagar och det var veckans nöje för många att läsa dessa. Både de som var ute efter att träffa en ny eller de som läste bara för tidsfördriv. Nu kan du som är gift hitta en passande dejtingsida för dig också, antingen om du vill ha en affär eller om ni som par vill träffa andra gifta par att umgås med. Det är ett nytt fenomen som har blivit populärt de senaste åren, vad det beror på är för tillfället inte klarlagt. Ingen har väl forskat inom det området än.

Dejtingsidor för gifta

Det finns massor av nätdejtingsidor att välja mellan och du behöver inte ange att du är gift eller sambo. Det är vanligt att både kvinnor och män ljuger om detta och träffas i smyg. Så bättre med sidor som är anpassade för gifta eller sambos, där man inte behöver ljuga om sin situation. Här kan du säga som det är och träffa någon som lever likadant och vill träffa någon utan krav. Det finns även de som är gifta eller sambo, där deras make/maka är svårt sjuk och inte kan ha sex, och har man ett stort behov av sex är detta en lösning. Det kan även vara så att man pratat med sin partner som är sjuk och kommit överens om att det är okej att vara otrogen på det här sättet. Ibland fungerar heller inte sexlivet som det gjorde när man var nyförälskade och det behöver inte vara enbart mannen som inte får tillräckligt med sex, det finns även män som inte vill ha sex.

Victoria Milan

Den här sidan vänder sig till gifta par eller sambos som söker spänningen utanför sitt förhållande. Här ska du kunna vara ärlig om ditt civiltillstånd och känna att du blir accepterad av likasinnade, vilket kan vara svårt på andra dejtingsajter för singlar. Just nu finns det bara den här sidan i Sverige som direkt vänder sig mot de som vill gå ut och säga som det är: Jag är gift/sambo och behöver någon vid sidan om, ”lite extra krydda”, som de skriver på sin hemsida.