0 Dejtingsidor för äldre

Dejtingsidor för äldre

Att gå med i en dejtingsida som äldre är inte det lättast alla gånger. Har du kanske varit gift i många år och nu gått skilda vägar, eller om du kanske har blivit änka eller änkling och nu ska börja på nytt. Det som är svårt är att man med åren har skapat egna rutiner som man då måste rubba på. Samtidigt kan det vara en otroligt skön känsla att bli förälskad och kär på äldre dagar. Få uppleva allt det härliga som det innebär igen. Lyckoruset när man ses och få höra någon kanske säga att han/hon älskar dig. Bygga upp något på nytt, man bör nog tänka på att inte ha för bråttom med att bli sambo eller gifta sig, utan låta det ta sin tid. Man kan må väldigt bra ändå. Tids nog känner man att det är dags att börja planera sitt liv tillsammans med en ny. Det är också mycket annat som ska stämma, har man barn sedan tidigare bör de helst komma överens med mamma eller pappas nya partner. Kanske även barnen vill träffas och förhoppningsvis bli vänner. Det bästa är att titta runt på de olika sidor som finns anpassade för dig som är äldre och sedan registrera dig på den som passar bäst.

50plusmatch

Den här sidan lanserades i Sverige 2008 och som du hör på namnet vänder den sig till singlar från femtioårsåldern och uppåt. Här är det inte bilder som man ska titta på i första hand utan man ser mer på personlighet och intressen. Du kan registrera dig utan kostnad, men för att kunna ta del i allt så bör du bli premiumkund och det kostar en slant varje månad.

eDarling och Elitsinglar

Dessa sidor går ihop och om du registrerar dig på den ena får du även förslag på personer som registrerat sig på den andra. De här dejtingsidorna vänder sig till högutbildade singlar som söker en med liknande utbildning eller utbildningsnivå. Här gör du ett omfattande matchningstest och varje dag får du förslag på passande partners. Du ser alltså inte de medlemmar som finns registrerade och kan välja bland foton och presentationstexter.